CV

CV

EGOGENESIS is ontstaan uit de voorliefde van mijn studie onderwerpen Psychologie en Anatomie uit mijn Academie verleden aan de Rijks Universiteit in Maastricht.
Naast diverse modulaire thesis opleidingen waaronder Ayurveda Consulent, Shiatsu en Bowen Massage technieken, Shen, Acupressuur, Gestalt theorie, NLP/EFT session weekends, Dr.Bach Bewusstsein freie heil praktiker,  Ethno-Botanische fauna en flora excursies, maar ook niet te vergeten de filosofische geloofsovertuigingen van C. Jung, Schopenhauer , J.P Sartre, Huxley en de mooiste vertel stem van Alan Watts , buiten mijn persoonlijke levenservaring gerekend, die ik liever hier niet vermeld, is er nog wat plek voor muziek en dans in choreografie met gevechtssport.

Verder heb ik al deze ervaringen in een nu reeds 5 jaar durende zelf therapie ” Butha Vidya ” gebundeld.
De nieuwsgierige neus richting natuur en wetenschap, spirituele ceremoniële bijeenkomsten en de ayurveda ideologie blijven mij motiveren om te communiceren omtrent deze verschillende en uiteenlopende medische topics.

Mensen die geen soelaas vinden in de reguliere geneeskunde , die gezondheidsbewustzijn dieet willen volgen of een cognitieve correctie wensen , maar niet weten hoe dat ze dit zelf kunnen bereiken mogen altijd contact opnemen.