De Zeven Secret Solfeggio Frequencies

De Zeven Secret Solfeggio Frequencies

De prachtigste kunstwerken ontstaan dikwijls uit chaos. Ook in mijn eigen leven – als mens en als kunstenaar – was er chaos. Ik zocht naar manieren om beter met deze chaos om te gaan. Eén daarvan was de wet van de ‘aantrekkingskracht‘: omdat we op een bepaalde manier denken trekken we ook bepaalde mensen en dingen naar ons toe. We stralen Trillingen, Frequenties (van een bepaalde hoogte) uit en deze trekken gelijkaardige Frequenties aan

Jarenlang beoefende ik zen-meditatie om rust en vrede in mezelf te vinden. Maar dit was slechts een uiterlijke rust, binnenin was ik nog steeds heel onrustig. Ik was op zoek naar échte rust, zowel uiterlijk als innerlijk, en deze vond ik pas toen ik muziek begon te spelen met etnische instrumenten! ‘Klank’ was mijn manier om in harmonie te zijn met het universum (de Bron, the Spirit, the Void, de Akasha Chronicles,…hoe je het maar wil noemen). Toen ontdekte ik de ‘Solfeggio Frequencies’ en meer en meer kleine en grote mirakels kwamen in mijn leven!

“The Secret Solfeggio Frequencies ondersteunen je om gelukkiger te zijn, de juiste mensen aan te trekken, een andere job te vinden of diepe rust te vinden, en nog veel meer…

Wat zijn nu de “Secret Solfeggio Frequencies”?

This is just another explanation, with different examples, of how the Marko Rodin Family Number Groups (Also referred to as the Solfeggio by people who don’t know any better) of 1,7,4…2,8,5…3,9,6 are nodes of how energy travels and not actual frequencies themselves.

Brainwave tonen zijn tonen die aan- en uitgezet worden op bepaalde tijdstippen.
De intensiteit van het geluid gaat bijna direct van 0 naar 100 en terug opnieuw in een bepaald tempo. Deze brainwave tonen hebben een zeer sterke, rechtstreekse reactie op onze hersenen, daarom wordt dit algemeen aanvaard als de meest effectieve methode om een blijvende invloed te hebben. Door de combinatie van mijn muziek met brainwaves en “The Secret Solfeggio Frequencies” heb je een zeer krachtige tool om mee te werken!

Ik luisterde naar mijn eigen muziek met de Solfeggio Frequencies …

 

Een maand lang luisterde ik naar één frequentie en pas daarna naar de volgende om de positieve effecten op mijn leven en de wet van aantrekking te doorgronden. De wet van aantrekking werkt pas wanneer pijn, emotionele remmingen en beperkende overtuigingen weg zijn. Het aantrekkingsveld werkt het beste als de magneet zuiver is. En dat is nu juist wat “The Secret Solfeggio Frequencies” voor jou doen!.

Wat kunnen de Zeven “Secret SolfeggioFrequencies” voor jou nog betekenen?

 

Comments are closed.

Comments are closed.