DOC A.I.

DOC A.I.

Startende onderneming doc.ai heeft in samenwerking met universitaire onderzoekers om een ​​platform op de blockchain waar patiënten hun medische gegevens met een geavanceerde kunstmatige intelligentie kunnen discussiëren creëren “arts.”

In augustus 24, doc.ai aangekondigd dat hun geavanceerde verwerking van natuurlijke taal technologieplatformop basis van de blockchainzou datasets tijdstempel en decentraliseren kunstmatige intelligentieDe opstart verklaarde dat het platform was “voor ogen en gebouwd” door onderzoekers van Stanford en Cambridge Universiteiten.

Het doel van het bedrijf is om te helpen bedrijven in de gezondheidszorg verbeteren van de patiëntenzorg en ervaring door middel van een geavanceerd natuurlijke dialoog systeem dat in staat om inzichten uit de gecombineerde medische gegevens te genereren zal zijn.

Volgens de World Health Organizationer is een tekort van zeven miljoen professionals in de gezondheidszorg wereldwijden dat aantal neemt toeEr is een toenemende druk op artsen die worden geconfronteerd met het voldoen aan de uitdagende behoeften van de bevolking en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de geneeskunde. voorts, de opleiding van professionals in de gezondheidszorg vergt jaren van opleiding en ervaringMet de hulp van AIdoc.ai heeft tot doel deze uitdagingen aan te pakken, terwijl de verbetering van de patiëntenzorg en het verstrekken van een betere gezondheidszorg ervaring.

Wij maken het mogelijk voor lab tests om rechtstreeks praten met patiënten door gebruik te maken van geavanceerde kunstmatige intelligentiemedische gegevens forensicsen de decentrale blockchainWe zien uitgebreide mogelijkheden voor het gebruik van deze technologie door artsenpatiëntenen medische instellingen,” Walter De Brouweroprichter en chief executive officer van doc.ai, zei in een verklaring.

Deloitte Life Sciences en Healthcare werkt samen met doc.ai het bedrijf de Robo-hematologie oplossing te testendie onlangs werd ontwikkeld aan de Deloitte University in Dallas, Texas.

AI-based artsen doc.ai’s geven antwoord op de gezondheid van vragen met behulp van een AI-aangedreven platformPlatforms als deze nieuwe mogelijkheden voor patiënten en medische organisaties door het verstrekken van meer gepersonaliseerdintelligent gezondheidszorgWe zijn verheugd om samen te werken met doc.ai en in de voorhoede van deze technologie,”Zei Rajeev RonankiPresident van Life Sciences en Health Care bij Deloitte Consulting LLP.

Het platform werkt als een Software as a Service (SaaS), dienstverlening aan medische bedrijvendie zal toestaan ​​dat hun patiënten te hebben gepersonaliseerde AI-aangedreven gesprekken over hun gezondheid rond de klokDe gesprekken zijn gepersonaliseerdop basis van medische gegevens van de patiënt via een mobiele appHet bedrijf verwacht dat de uitrol van drie natuurlijke taalverwerking modules – Robo-genomicsRobo-hematologie en Robo-Anatomics – voor hun klanten.

Patiënten kunnen de AI vragen over hun gezondheid te vragen, zoals “Wat moet mijn optimale Ferritin waarde op basis van mijn ijzeren storage-deficiëntie?” of “Hoe kan ik mijn cholesterol te verlagen in de komende 3 weken?” of “Waarom was mijn glucose niveau boven 100 en een week later is het op 93?”

Volgens doc.aide kunstmatige intelligentie in staat om te antwoorden op de patiënten te voorzien van aanvullende context voor elk antwoord zal zijn. voorts, patiënten kunnen communiceren met de “AI-powered robo-arts” naar “een betere gezondheid uitkomsten” van het overleg met de arts van de patiënt.

Artikel : Bitcoinmagazine

Ouroboros

Comments are closed.

Comments are closed.