IST Practitioner

IST Practitioner

Inner Space Interactive Sourcing – de IST Techniek

Door middel van emotionele bevrijding en metafysische opening levert IST een blijvende verandering en oplossingen van mentale, emotionele en energetische kwesties. Emotionele patronen worden gedropt, waarbij de mentale conditionering ontmanteld wordt en hierdoor kom je terug tot leven!

Hoe? IST gaat over het vinden van de Bron
Bij diepe lagen, boven het niveau van de gewone geest, leugen krachten die persoonlijkheid vormen, neurose veroorzaken en leiden tot een slechte gezondheid.
In het leven denken we over onze problemen, we praten over onze problemen, we proberen onze klachten op te lossen, maar vaak blijven de oorzaken liggen en niets wordt onopgelost.
IST werkt op de laag van het leven en geeft je kracht om blokkades los te laten en deze negatieve energieën uit systeem te laten vloeien.
Net zoals er fysieke parasieten zijn er energieke parasieten die de laag van levenskracht beïnvloeden.
Dit is een concept gevonden in vele vormen van traditionele geneeskunde.
Ayurveda, de traditionele geneeskunde van India, heeft een van de acht secties geheel gewijd aan de studie van bhutas, of entiteiten.
In acupressuur onder de 361 punten van de 14 belangrijkste meridianen, 17 het woord Kuei (betekent ‘gedesincarneerd spirit’ of entiteit) als onderdeel van hun hoofd- of secundaire naam.
IST bevat specifieke technieken om dergelijke parasieten te identificeren en te elimineren.

Sourcing is over het verplaatsen van deze buitenste lagen van gedachten, emoties en patronen om hun interne wortels in de diepten van de psyche te doorgronden.
Diepgaande realisaties die naar boven komen en je laten zien wat er achter je gewone houding en emotionele patronen steekt.

Wat houdt je IST in …

– Toegang tot de diepe niveaus waar de onderliggende oorzaken wonen.
– Rechtstreeks veroorzaakt in plaats van symptomatisch.
– Je leer en ervaart de metafysische aspecten van je karakter.
– Je komt in aanraking met grotere delen, onderdelen buiten de gewone geest, staten van gewoon ‘zijn’.
– Ervaar het echte je … een diepe spirituele bewustwording en … het deel dat kan veranderen.
– Ervaringen van je essentie , brengen de helderheid en de ontwaking en dat is de kern van het IST genezingsproces.

Zonder een degelijke begeleiding kunnen deze metafysische openingen, psychologische en gezondheidsproblemen veroorzaken door rond te gaan in cirkels en ontsnappen in een resolutie.

Het proces
Geen echte kennis of opleiding in meditatie is vereist.
De rol van het IST-beoefenaar is het faciliteren en ondersteunen van uw reis naar binnen , door het voor u vasthouden van de innerlijke ruimte en gerichte vragen te stellen die blokkades en onderliggende oorzaken , laag voor laag naar bovenhaalt.
Gespecialiseerd IST beoefenaars bieden ook diensten op rond het gebied van verdriet en rouw.
Na de dood van een goede vriend of familielid, kunnen mensen de aanwezigheid van een overledene nog lang om hen heen voelen.
egogenesis biedt een kader om deze ervaringen beter te begrijpen en met deze IST- technieken om te gaan.

De werkelijke techniek werd ontwikkeld in de jaren ’80 door Samuel Sagan. Hij besefte hoeveel emotionele blokkades en geïnternaliseerd conditioneringen belemmeren de Meditatie proces opnieuw. De werkelijke techniek is sindsdien gebruikt om de respectieve oorzaken te vinden.

Het proces leidt terug in het verleden, vaak in vorige levens – maar het doel is hier en nu emotionele vrijheid; Dit geeft de overdenking grotere diepte. Daarom is het uitzicht altijd gericht op de eigen perceptie en sensatie en lastige blokkades en conditionering herkennen en loslaten.

IST beoefenaars hebben aanzienlijk succes met:

slapeloosheid
spanning
Burn-out syndroom
Chronisch Vermoeidheid Syndroom (CVS)
De technieken brengen:

Ontspanning
Snel herstel van vermoeidheid
Verhoogde vitaliteit en welbevinden
verbeterd geheugen
verbeterde creativiteit

Mensen die deze techniek onder de knie krijgen hebben zeer zelden last van slapeloosheid.
Ze kunnen in slaap min of meer op wil vallen.
Verder kunnen ze genieten van een superieure kwaliteit van de slaap tijdens de nacht, en voelen zich meer verfrist bij het wakker worden in de ochtend.

Ayurvedic Practitioner ®

Bhuta Vidya

Transpersonal Psychotherapy

Symbolisme en Archetypes

AYAHUASCA PSYCHOTHERAPIE