Prostaat Therapie

Prostaat Therapie

Veel mannen (meer dan de helft!) zullen bij het ouder worden merken dat hun prostaat groter wordt,
gevolg: de druk op de blaas neemt toe, er is vaker (vooral ‘s nachts) aandrang om te plassen, de straal wordt minder krachtig en druppelt steeds langer na, ook kan de seksuele potentie afnemen.
Als u last krijgt van dergelijke klachten is het belangrijk te laten onderzoeken of er sprake is van een ontsteking of eventueel prostaatkanker, of van een goedaardige zwelling.

Naast een constitutionele, op het individu gerichte behandeling, worden in de homeopathie natuurlijke middelen ingezet die specifiek op de prostaat werken.
Meest bekend is de dwergpalm Sabal -ook wel serenoa genoemd.
Ook vaak gebruikt: Pygeum, Urtica urens (brandnetel), Agnus castus (monnikspeper), Conium (dolle kervel) en het sporenelement Selenium.
Genoeg natuurlijke middelen voor een gezonde en klein blijvende prostaat.
prostaatkanker-leeftijd-urologie-uroloog (Small)

Onze therapie is dus een 2 delige benadering.
A. Via inname van een specifiek herbal extract worden de gifstoffen uit de prostaat losgeweekt.
B. Na inname van het extract , kan er geopteerd worden voor een massage die zowel intern als extern kan worden uitgevoerd.
Hierbij worden alle giftstoffen verwijderd en krijgt men een herboren gevoel.

Ayurveda Tip : De prostaat blijkt heel goed te reageren op een mediterraan-aziatisch getint voedingspatroon: royaal groenten en fruit; als vetbron noten, zaden, olijfolie en (vette) vis; weinig vlees met regelmatig vleesvervangers als tahoe en tempé (bevatten veel plantaardige oestrogeenachtige stoffen) en quorn (rijk aan zink).
Extra prostaatvriendelijk zijn peulvruchten, lijnzaadolie, pompoenpitten (ook als olie verkrijgbaar) en tomaten, liefst gekookt of licht in olie gebakken.
In tomaten zit lycopeen, een stof met een gunstige werking op de prostaat.

Doorbreek de taboe en maak het bespreekbaar , om de simpele reden dat alleen mannen een prostaat bezitten.


Je bent zelf aan het spelen geweest , Help! Dildo vast in anus !! Wat nu ?

Het is belangrijk dat je het voorwerp niet te lang in je laat zitten , je mag ermee lachen maar het is echter heel belangrijk voor je ademhaling en je kan je er best heel ongemakkelijk door gaan voelen.
Indien u ons toevertrouwd , bevrijden wij ook iedere ongemakkelijke aangelegenheid van een vastzittend seksueel speelgoedje op een professionele manier.
indien het om een ander soort voorwerp gaat en jezelf ernstige bloedingen hebt veroorzaakt, dan raad ik een compresje in water met lichtjes cayenne peper over om de bloedingen te stoppen en de ontstane wonden op een natuurlijke manier te desinfecteren.
Hierna ga je naar de eerst bij zijde huisartsenpost of spoeddienst.
Zij zullen beslissen of je even onder verdoving moet om incontinentie ontwikkelingen vanwege verwondingen aan de anale sluitspier tegen te gaan.

Anatomische informatie :

Wat is Prostatitis ?

Beademing via de anus | De Anatomische les met Ria Bremer


Topic Rectum en Spieren
Under anesthesia

The science behind Ketamine