Remedies voor herpes

Remedies voor herpes

Hij beste natuurlijke remedies voor herpes lijken Prunella vulgaris, Cat’s Claw, bittere meloen en colloïdaal zilver zijn; Maar ik ben niet bewust van enige remedie die definitief heeft bewezen om daadwerkelijk te ontdoen van herpes.

De twee beste weddenschappen zijn waarschijnlijk Prunella vulgaris en colloïdaal zilver. Een uittreksel uit de plant Prunella vulgaris is veelbelovend voor het stoppen van HSV-1 en 2 virale groei in de cellen, zelfs in acyclovir resistente stammen. Colloïdaal zilver bleek vrij dodelijk voor vele honderden eencellige organismen.

Een interessante studie gemeld dat een eetbare paddenstoel genaamd de zigeuner paddestoel (Rozites caperata) is gevonden om chemische stoffen die remmen HSV-1 en HSV-2 hebben.

Immune bouwers en pathogeen destroyers (anti-virals) kan ook helpen.

Sommige van de beste immuunsysteem bouwers zijn:

Echinacea (Ondanks de laatste studie)

Pau d’arco

Suma

Astragalus

Medicinale paddenstoelen zoals de ABM, shitake, maitake, reishi, etc.

Zorgvuldig voorbereide oleander extract (niet proberen om dit zelf te doen, tenzij u de aanwijzingen voor het huis remedie genaamd “oleander soep”).

De beste natuurlijke ziekteverwekker destroyers zijn:

Knoflook

Olijfblad extract

Olie van wilde berg oregano

Grapefruit zaad extract

Oleander extract, die kunnen worden gekocht als een kruidensupplement of gemaakt als een huis remedie (niet proberen om dit zelf te doen, tenzij u de aanwijzingen voor het huis remedie genaamd “oleander soep”).

L-lysine en zink kunnen ook nuttig zijn.

Om de symptomen van herpes verlichten, zijn de volgende gerapporteerd effectief te zijn:

Crème gemaakt van Melissa, een kruid uit de mint familie.

Aloë vera zalven voor genitale herpes.

Een druppelaar vol met een extract van Echinacea toegepast op de wonden elke paar uur. Een studie 2001 meldde geen voordelen van Echinacea purpura (Echinoforce) vergeleken met een placebo, echter, maar de studie had beperkingen. Een product met de naam Viracea (ViraMedx) bevat echinacea en andere natuurlijke verbindingen. Het bleek om een ​​aantal activiteit tegen herpes simplex virus hebben in een studie uit 1998. Meer onderzoek is nodig.

Tea tree olie.

Een zalf voor genitale herpes gemaakt van propolis, een stof die door bijen uit boomhars.

Last but not least is stress management, zoals het verband tussen stress en herpes uitbraken is al lang vastgesteld.

Sommigen beweren dat het reinigen van het bloed herpes kan elimineren – maar dat is waarschijnlijk niet mogelijk, omdat het herpesvirus deposito’s zich elders in het lichaam buiten de bloedbaan en sluimert tussen de uitbraken.