Shaky Hands

Shaky Hands

Trillende handen , ook bekend als ” Hand Tremor ” is een neurologisch probleem dat ervoor zorgt dat de handen onwillekeurig schudden. Dit kan eenvoudige taken zoals het schrijven , het scheren , typen, en koppelverkoop schoenen moeilijk te maken. Als het schudden ernstig kan rijden ook moeilijk .
tremors
Degenen die lijden met trillende handen kan sociaal worden beïnvloed. Het kan pijnlijk zijn om in het openbaar en hebben moeite met eenvoudige taken; het ondertekenen van een cheque, met een drankje , of het ontmoeten van nieuwe mensen, waar handen schudden is een onderdeel van introducties .
Sinds spanning trillende handen erger kan maken , kan een vicieuze cirkel ontstaan. Gelukkig zijn er huismiddeltjes en vitaminesupplementen die trillende handen kan verlichten.
management-of-tremor-18-638
Handtremor kan worden veroorzaakt door een tekort aan magnesium .
Magnesiumgehalte in het lichaam kan worden verhoogd met een of meer van de volgende oplossingen :
Rummelasse is een prachtige manier om een aantal vitaminen krijgen in uw systeem op een natuurlijke manier . Rummelasse bevat veel magnesium. 1-2 eetlepels van rummelasse kan dagelijks worden genomen.
Het kan worden gemengd in een glas melk , koffie toegevoegd of worden gebruikt als zoetstof in havermout .
Epsom zoutbaden
Als je graag gaat baden , kan het toevoegen van Epsom zout aan uw bad water is een geweldige manier zijn om extra magnesium te krijgen. Voeg 1 kopje Epsom zout naar uw warme badwater en geniet van ten minste 20 minuten.
management-of-tremor-31-638
Magnesium Olie is niet echt een olie. Het is een mengsel van zuiver water en magnesium vlokken . Dit wordt gespoten op de huid en het lichaam absorbeert de magnesium . Het kan jeukende voelen op het eerste. Als dit het geval is , afspoelen na 20 minuten . Beter nog , gewoon spuiten op het lichaam en wacht 20 minuten voordat je onder de douche . Magnesium olie spoelt off vrijwel direct !
Sommigen vinden dat een eenvoudige magnesium supplement is de makkelijkste manier om het lichaam van magnesium niveaus te verbeteren . Teveel magnesium kan veroorzaken diarree , dus beginnen met een lagere dosis en langzaam toe .
Andere Supplementen voor Shaky Hands
Verschillende supplementen die preventief en nuttig zijn voor hun handen schudden.

Gaba
Vitamine C
B – Complex
lecithine
Jodium

Het drinken van voldoende water is belangrijk. Water helpt het lichaam te spoelen toxinen . een snufje zeezout toe te voegen aan een glas water een paar keer per dag kan sporenelementen toe te voegen aan je lichaam en helpt het water om het lichaam goed te hydrateren .