Emotional Superconductor Acutonics

Emotional Superconductor Acutonics

Acutonics is een geïntegreerde aanpak van de gezondheidszorg geaard in de Oosterse geneeskunde, psychologie, wetenschap, kosmologische studies en geluid genezing principes.
Deze effectieve niet-invasieve methode werkt met trillingsenergie gecreëerd door geluid.
De geluiden van planetaire lichamen worden door het gebruik van precisie gekalibreerde stemvorken, symfonische gongs, en met de hand klokkenspel in de klinische setting gebracht.

Beoefenaars van Acutonics zijn onder meer artsen, verpleegkundigen, acupuncturisten, massage en fitnesscoache, chiropractoren, psychologen, fysiotherapeuten, energie geneeskunde beoefenaars, en vele andere zorgverleners.

Wij geloven in de deontologische oprichting van partnerschappen tussen arts en patiënt, student en docent, en in het vinden van de juiste balans tussen conventionele en alternatieve gezondheidszorg modellen die innerlijke wijsheid van het lichaam om te genezen te vergemakkelijken.
Deze benadering van gezondheid en wellness omarmt het concept van een muzikaal en onverdeeld universum.
Een geloof gevonden door de tijd, tussen culturen, en vele helende en spirituele tradities, waar tal van referenties noemen de kracht van geluid te creëren, genereren, transformeren en geboorte te geven aan nieuwe ideeën en nieuwe bewustzijn.
Als zorgverlener met verschillende percepties kan ik in de Acutonics integratieve zorgmodel een positieve noot bijdragen waarbij de gehele persoon, lichaam, geest en ziel en alle aspecten van de levensstijl wordt herkent.