Sedona methode

Sedona methode

Het zijn je gevoelens die je acties en reacties sturen en om deze reden is de Sedona methode ontstaan om deze negatieve emoties te verwijderen. Ze zijn er de oorzaak van dat je negatief acteert of reageert. Hetzelfde geldt voor je negatieve en beperkende overtuigingen.

Door het eenvoudige proces wat opgesloten zit in de Sedona methode is het mogelijk om negatieve overtuigingen die je al jaren bij je draagt te verwijderen. Je kunt met deze methode je leven in een korte tijd veranderen door alleen je huidige negatieve overtuigingen te verwijderen.

Stel dat je alle negatieve overtuigingen en gevoelens over jezelf zou kunnen veranderen. Wat denk je dat hier de gevolgen van zouden zijn voor je relaties, carrière en gezondheid?

Het werkelijk loslaten van je negativiteit met deze methode is gemakkelijk. Drie vragen en één simpele techniek is alles wat je nodig hebt. Echter, de echt diepe negatieve mentale patronen zijn soms zeer goed verborgen in je onderbewustzijn en zijn soms erg moeilijk te vinden.

De verborgen en dieperliggende gevoelens en overtuigingen zijn soms erg moeilijk door jezelf te vinden. Dit is ook de reden dat de Sedona methode verschillende specifieke oefeningen kent om deze gevoelens en overtuigingen te identificeren en vervolgens los te laten.

Wanneer je dit doel voor jezelf hebt bereikt dan voel je, denk je en gedraag je je een stuk positiever.
Voor wie werkt de Sedona methode?

De Sedona methode is zo gemakkelijk dat men op scholen in Amerika de kinderen van vijf jaar deze methode al leert. De Sedona methode is erg simpel te leren, toe te passen en te gebruiken. De Sedona methode is dus door iedereen te gebruiken onafhankelijk van leeftijd of intelligentie.

Op dit moment is er als instrument voor persoonlijke ontwikkeling geen betere te vinden. Het is snel, efficiënt en elke keer weer opnieuw te gebruiken. De methode is toe te passen op grote en kleine problemen. Zelfs voor problemen die je in het verleden al hebt geprobeerd op te lossen maar wat helaas niet is gelukt kun je nu in een korte tijd oplossen.

De Sedona methode is een krachtig instrument om je doelen te bereiken. Kun jij je voorstellen dat je alle obstakels Sedona_methodekunt verwijderen die je ervan weerhouden om je doelen te bereiken. Denk je dat het je zal helpen als je alle twijfels, angst, uitstelgedrag en zorgen rond je te bereiken doelen kunt verwijderen?

De Sedona methode is onderzocht en getest op toonaangevende universiteiten over de hele wereld. De methode wordt ook gebruikt door diverse top bedrijven. Veel bedrijven gebruiken de methode voor hun werknemers.

Wat mag je verwachten als jij jezelf de Sedona methode eigen maakt? Je mag verwachten dat je gelukkiger wordt. Je mag verwachten dat je vrij bent van twijfel, zelf kritiek en zorgen. Daarnaast zal je stress factor afnemen en zul je beter in staat zijn om je doelen te bereiken.
De basis van de Sedona methode.

De meest eenvoudige manier om de Sedona methode toe te passen en de meest gemakkelijke manier om te beginnen is jezelf de drie Sedona methode vragen te stellen.

Voor je kunt beginnen met de Sedona methode is het eerst belangrijk om een emotie of een gevoel vast te stellen die jou in de weg zit. Als dit de eerste keer is dat je gebruik gaat maken van de Sedona methode, stel ik voor dat je iets kleins kiest. Bijvoorbeeld het gevoel van twijfel wat je nu ervaart over of de Sedona methode en of deze voor jou wel zal werken.

Als je eenmaal een bepaald gevoel of emotie hebt vastgesteld, stel dan jezelf de volgende drie Sedona Methode vragen:

Kan ik het loslaten?
Wil ik het loslaten?
Wanneer?

Beantwoord elke vraag direct.

Het leuke is dat er geen goede of verkeerde antwoorden kunnen zijn op de drie vragen. De vragen één en twee kun je altijd beantwoorden met “ja” of “nee”. Vraag drie kan worden beantwoord met elke willekeurige periode variërend van “nu direct” tot “nooit”.

Blijf dezelfde vraag herhalen totdat je het gevoel krijgt dat je geen last meer hebt van het probleem of de emotie.

Het kan gebeuren dat na je voor de derde of de vierde keer de vraag hebt gesteld je hardop begint te lachen. Dit is geweldig (niet als je naar de derde of vierde keer begint te zweten), omdat dit betekent dat je bezig bent om je Sedona methodegevoelens en emoties los te laten in plaats van ze op te kroppen. Je hebt ze als ware toestemming gegeven om ze los te laten waardoor ze stoppen met je te irriteren.

Zo simpel werkt de Sedona Methode!

eenvoud-van-het-loslaten-sedona
the-sedona-method-free

Boekhandel