Waarom Zijn Maan En Tony Uit Elkaar?

Maan en Tony Junior vormen dan al bijna twee jaar geen koppel meer, toch blijft de zangeres ‘de liefde van zijn leven’. Dat vertelt de dj in gesprek met RUMAGTV, waarin hij te gast was om te praten over zijn zoektocht naar de ware in The Bachelor.,,Zij is de liefde van mijn leven en dat zal ze altijd blijven.”

Waarom relatie Maan en Tony over?

Tony Junior vertelt waarom het stukliep met Maan

‘Ze vindt het blijkbaar niet zo leuk. Ze wilde me net bellen’, vertelt hij, waarna hij er grappend ‘ze huilt maar ze lacht’ aan toevoegt. De rode roos heeft voor Tony een compleet nieuwe lading gekregen na zijn deelname aan De Bachelor.

Wie heeft het uitgemaakt Maan of Tony?

Maan de Steenwinkel (22) en Tony Junior (30) zijn niet meer samen. Dat schrijft de zangeres vandaag in een uitgebreid bericht op sociale media. Sprake van ruzie is er niet, benadrukt ze. ‘We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten’, aldus Maan.

Wat vind Maan van Tony?

Maan de Steenwinkel is niet blij met de pikante onthulling die haar ex-vriend Tony Junior heeft gedaan in het programma Rooijakkers over de vloer. In beelden die gisteren al online rondgingen, vertelde hij dat hij een string van de zangeres boven zijn bed heeft hangen.

Hoelang relatie Tony en Maan?

Trailer De Bachelor met Tony Junior

Zo’n tweeëneenhalf jaar waren Tony Junior (31) en Maan de Steenwinkel (24) een setje, maar eind 2019 kwam er een einde aan hun sprookje.

See also:  Wat Is Mijn Ascendant En Maan?

Wat is er gebeurd met Julia en Tony?

Tony koos uiteindelijk voor Julia, maar tijdens de reünie van het programma werd duidelijk dat de twee niet meer bij elkaar waren. Tony zou bij aankomst in Nederland al snel hebben getwijfeld, waarna hij besloot de relatie te verbreken.

Heeft Maan een kind?

Wel werkt Maan het liefst eerst nog een paar jaar aan haar zangcarrière voordat ze aan kinderen begint. “Ik heb nu ook in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd. Ik weet niet eens of het me gegund is, toch?”, zegt de zangeres over haar kinderwens.

Hoe heet de man van Maan?

Bemanning van de Apollo 11

De bemanning bestond uit Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins.

Met wie is Tony samen?

Ze had niet de beste papieren, geen kinderwens en was niet op zoek naar een serieuze relatie. Tóch viel Tony Junior (31) voor Julia Sinning (24).

Met wie heeft Maan gedaan?

Maan (zangeres)

Maan
Invloed(en) Beyoncé Knowles, Dua Lipa
Label(s) 8ball
Act(s) The Streamers
Verwante artiesten Marco Borsato, Jack $hirak, Sevn Alias, Ronnie Flex, Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, Tabitha & Bizzey, Kraantje Pappie, Thomas Acda, Paul de Munnik & Typhoon, Snelle, Dave Budha, Bente

Wie is nieuwe vriendin Tony Junior?

Oud-Bachelor Tony Junior lijkt het erg gezellig te hebben met Didi Shanna. De twee hebben allebei wel een heel opvallend accessoire op hun nieuwe Insta-foto.

Heeft Snelle een relatie met Maan?

De vrienden van Snelle

Zo is hij vaak met Suzan en Freek en is ook Maan een hele goede vriendin van Snelle. Op muzikaal vlak is het een sterk duo, dit is te horen aan de single die ze in februari hebben uitgebracht, genaamd “Blijven Slapen”.

See also:  Hoe Wordt De Planeet Venus Ook Wel Genoemd?

Met wie is Tony samen?

Ze had niet de beste papieren, geen kinderwens en was niet op zoek naar een serieuze relatie. Tóch viel Tony Junior (31) voor Julia Sinning (24).

Wie is de nieuwe vriend van Maan?

Voluit zou de nieuwe vriend van Maan Tijn van den Bruele heten. Hij studeert Interieurdesign aan Akademie Vogue en zou in Aerdenhout wonen (volgens Facebook). Zijn verjaardag is op 9 juli, wat zijn sterrenbeeld Kreeft maakt. Hij is 22 jaar oud.

Wie is de vader van Tony JR?

Tony Junior is een zoon van Linda Dubbeldeman en Toni Peroni, de laatste is eveneens musicus en drummer van onder meer Het Goede Doel. Zelf startte Junior ook als drummer. Toen de band uit elkaar ging, wisselde hij in muziekkeuze van rock naar house.

Leave a Comment

Your email address will not be published.