Wat Kost Een Optreden Van Maan?

Een halfuurtje Maan op je feestje kost je 4.975 euro.

Wat kost Anouk per uur?

De absolute koningin op het podium is Anouk. Die zou voor een privé-optreden 180.000 euro per uur vragen. Da’s omgerekend 50 euro per tel. Een tik goedkoper is dan bijvoorbeeld O’G3ne – die komen voor 7.500 euro een uur met z’n drieën.

Wat kost Beyonce per uur?

Beyoncé Voor 3 miljoen dollar komt ze bij je langs.

Wat kost Gerard Joling per uur?

Gerard Joling

Om de Maak me gek-zanger uit te nodigen moet je wel een flinke portemonnee hebben. Je betaalt namelijk 14.000 euro om deze volkszanger voor je te laten optreden.

Hoeveel kost het om Davina Michelle te boeken?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Davina Michelle is € 40.000. Deze gage voor het inhuren van Davina Michelle is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Davina Michelle is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat kost een optreden van Helene Fischer?

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Boekingsvorm Techniek Prijs
Standaard M – set € 1795.00
Show XL M – set € 2795.00

Wat kost Marco Borsato per uur?

Zo komt Marco Borsato, de aanvoerder van het lijstje met duurste Nederlandse artiesten, een half uurtje op je feestje voor maar liefst 27.500 euro.

Wat kosten Suzanne en Freek?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Suzan & Freek is € 13.500. Deze gage voor het inhuren van Suzan & Freek is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Suzan & Freek is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

See also:  Hoe Lang Duurt Een Rondje Om De Maan?

Wat kost een optreden van Guus Meeuwis?

De één heeft een vaste prijs per uur, de ander rekent in halve uren, zo weet weekblad Privé. Maar een indicatie geeft het zeker. Zo duur zijn in ieder geval de Brabantse artiesten volgens het blad: Guus Meeuwis – 20.000 euroDe duurste Brabander in de lijst is met stip Guus Meeuwis.

Wat kost Dries Roelvink per uur?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dries Roelvink is € 2.000. Deze gage voor het inhuren van Dries Roelvink is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Dries Roelvink is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat kost Andre Hazes met band?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van André Hazes is € 19.500 – € 49.500. Deze gage voor het inhuren van André Hazes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor André Hazes is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat kost een optreden van Frans Bauer?

Frans Bauer boeken?

Tijdsduur 30 minuten
Geluid Incl. geluid tot 300 personen
Prijs Vanaf € 9.900, – excl. BTW
Prijs Besloten optredens tot 300 personen: € 9.900, – excl. BTW Besloten optredens boven 300 personen: Prijs op aanvraag Openbaar optreden met tape of live met band: Prijs op aanvraag

Hoe duur is vieze Jack?

Vieze Jack boeken?

Tijdsduur 30 minuten
Geluid Incl. monitorset
Prijs Vanaf € 2.995, – excl. BTW
Prijs Tape optreden NL: € 2.995, – excl. BTW Tape optreden België: € 3.495, – excl. BTW
See also:  Welke Ruimtesonde Heeft Als Eerste De Interstellaire Ruimte Bereikt?

Wat kost Tino Martin per uur?

Een optreden van Tino Martin kost tegenwoordig zo’n € 12.500,00 excl. BTW & Buma. Het gaat hierbij om een optreden van 1 x 30 minuten, inclusief een geluidsset en een geluidsman.

Wat kosten een optreden van de Snollebollekes?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Snollebollekes is € 24.950. Deze gage voor het inhuren van Snollebollekes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Snollebollekes is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat kost het om Mart Hoogkamer te boeken?

Mart Hoogkamer boeken?

Tijdsduur 30 minuten
Geluid Incl. monitorset
Prijs Vanaf € 6.995, – excl. BTW
Prijs Besloten optreden < 500='' personen:='' €='' 6.995,='' -='' excl.='' btw='' openbare='' optredens=''>< 500='' personen:='' €='' 7.995,='' -='' excl.='' btw='' openbaar/besloten=''> 500 personen: € 8.995, – excl. BTW Live met Micky Fisser Band: Prijs op aanvraag

Hoeveel kost het om Anouk te boeken?

Wanneer de The Voice-coach haar bandleden thuislaat, is ze voor een akoestische set te boeken voor 50.000 euro. Neemt ze wel (enkele van) haar band(leden) mee, dan betaal je gelijk 30.000 euro meer. Groot fan van Anouk en altijd al een privé-concert gewild? Dan weet je nu dus wat je te doen staat!

Wat is het vermogen van Anouk?

Anouk staat op de eerste plaats met een enorm bedrag. De zangeres zou volgens de Party haar 6,5 miljoen euro aan vermogen te danken aan haar vier bedrijven.

Leave a Comment

Your email address will not be published.