Wat Verdient Maan De Steenwinkel?

Met een vermogen van ruim 150.000 euro verdient Maan dus wel een lekker zakcentje.

Waar woont Maan Steenwinkel?

Maan woont inmiddels in Amsterdam, maar als ze weer eens thuis is bij haar ouders merkt ze wel dat er wat dingen anders zijn.

Waar koopt Maan haar kleding?

“De streepjespakken van Stieglitz zijn mijn favoriet, dus de keuze van het patroon was snel gemaakt. De kleuren gebaseerd op de zonsondergang waar ik vaak naar kijk als ik liedjes schrijf, zodat het echt een persoonlijk item is geworden.” Het pakje van Maan is twee weken lang te bestellen bij Stieglitz.

Hoeveel verdient Maan met een optreden?

Wel verslaat Maan de TVOH-winnares uit 2017: Pleun Bierbooms. Zij verdient €2975 met een optreden. Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Welk merk draagt Maan?

Zangeres Maan heeft in samenwerking met het kledingmerk Colourful Rebel haar eigen kleding collectie ontworpen! De collectie is gisteren gelanceerd en bestaat uit stoere festival tees en comfortable sweatsuits.

Wie kleed Maan?

De 18-jarige zangeres Maan werkt niet alleen samen met DJ Hardwell, ze wordt gestyled door de Nederlandse ontwerper Sepher Maghsoudi. De outfit die Maghsoudi de jongedame uit Bergen heeft aangemeten, is nu te zien in de vandaag gereleasde clip bij haar eerste single Perfect World.

Wat draagt Nicolette van Dam?

Vandaag is de beurt aan Nicolette van Dam. Wat draagt Nicolette? Blouse en broek van G-star, ketting van ModeMusthaves en laarsjes van Paul Warmer.

Wat kost Anouk per uur?

De absolute koningin op het podium is Anouk. Die zou voor een privé-optreden 180.000 euro per uur vragen. Da’s omgerekend 50 euro per tel. Een tik goedkoper is dan bijvoorbeeld O’G3ne – die komen voor 7.500 euro een uur met z’n drieën.

See also:  Hoe Vol Is De Maan?

Hoeveel kost optreden Anouk?

Toch lijkt het erop dat je Anouk ook al voor zo’n 50.000 euro kunt laten langskomen, maar dan wel akoestisch. Mét band betaal je 30.000 euro meer.

Hoeveel kost het om Maan te huren?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Maan is € 13.750. Deze gage voor het inhuren van Maan is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Met wie woont Maan?

Degene die zich sinds enige tijd de vriend van Maan kan noemen, is niemand minder dan Tony Junior, de zoon van Toni Peroni. Toni Peron is een Nederlandse drummer die drumde voor de band Het Goede Doel. Zijn 28-jaar oude zoon Tony Junior is een Nederlandse DJ.

Heeft Maan een kind?

Wel werkt Maan het liefst eerst nog een paar jaar aan haar zangcarrière voordat ze aan kinderen begint. “Ik heb nu ook in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd. Ik weet niet eens of het me gegund is, toch?”, zegt de zangeres over haar kinderwens.

Leave a Comment

Your email address will not be published.