Welke Planeet Hoort Bij Waterman?

Waterman (20 januari – 19 februari) Heersende planeet: Uranus (en een beetje Saturnus).

Wat past het best bij een Waterman?

Een Waterman is een luchtteken en matcht volgens de astrologie heel goed met de andere luchttekens Weegschaal en Tweelingen. Als je een Maagd (aardeteken) bent, passen andere aardetekens zoals Steenbok en Stier goed bij je. Dit geldt ook voor de drie watertekens: Vissen past bij Schorpioen en Kreeft.

Wat is Waterman voor element?

Waterman behoort tot de vier vaste tekens en wordt verder geassocieerd met het element Lucht en de mannelijke, positieve tekens. Traditioneel was de heerser van Waterman Saturnus. Sinds zijn ontdekking heeft Uranus deze rol overgenomen als moderne heerser van het teken.

Welk sterrenbeeld past niet bij Waterman?

De beste match en kans op een leuke relatie vindt de Waterman bij de Ram, Tweelingen, Weegschaal of Boogschutter. Minder kans op succes heeft de Waterman met de Stier, Leeuw of Schorpioen.

Wat heeft een Waterman nodig?

Hij is gek op avontuur en heeft eigenlijk een hekel aan dagen waarbij alles altijd hetzelfde is. Afwisseling is dus zeker nodig. Krijgt een Waterman genoeg ruimte, dan is hij een loyaal persoon, die eerlijk en trouw zal zijn.

Is een Waterman goed in bed?

Waterman in bed

Ze staan vaker open voor Friends with Benefits-scenarios dan de meeste andere sterrenbeelden, omdat seks voor hen niet per se een romantische aangelegenheid is. Watermannen zijn rebels en innovatief, dus preutse tantes slaan dit teken beter over.

Is een Waterman trouw?

Overigens kwam in dit onderzoek ook naar voren welk sterrenbeeld het minst trouw is: de Waterman, geboren tussen 20-1 en 19-2.

See also:  Hoe Lang Mag Je Maximaal In Een Ruimte Werken, Als Daar De Grenswaarde Van Een Stof Aanwezig Is?

Welk dier is Waterman?

Maar in de loop van een jaar komen alle twaalf sterrenbeelden een keer in beeld, waarbij sommige overigens opvallender zijn dan andere. De Dierenriem bestaat trouwens niet uit louter dieren: de Tweelingen, de Maagd en de Waterman zijn mensfiguren, en de Boogschutter is eigenlijk een centaur: half paard en half mens.

Wat is de ascendant van Waterman?

Mensen met een Waterman-Ascendant komen over als iemand, die openstaat voor nieuwe ideeën en ervaringen. Ze kunnen interesse hebben in natuurwetenschappen, maar ook in maatschappelijke problemen en hervormingen. Soms hebben ze de neiging om hun intellectuele kant te benadrukken of zich intellectueler voor te doen.

Wat is de sterkste sterrenbeeld?

Ze zijn er zelfs voor bereid om zichzelf in gevaar te brengen als ze op die manier iemand anders kunnen beschermen. Dit zijn: Ram. Leeuw.

Met wie beleeft Waterman zijn grote liefde?

Watermannen zijn vaak op zoek naar avontuur en hebben dan ook behoefte aan een partner die naast ze staat, no matter what. Een toegewijde schorpioen is voor jou een perfecte match. Met hun diepgang en openhartigheid houden ze jou geboeid terwijl jij hun op jouw beurt met je probleemoplossende vermogen goed aanvult.

Wat is de slechtste sterrenbeeld?

Kreeft. Kreeften zijn volstrekt manipulatief: ze zetten hun emoties in om dingen gedaan te krijgen, en krijgen ze hun zin niet, dan ontaarden ze in onmogelijke figuren waar geen land mee te bezeilen is. Wie een Kreeft in zijn omgeving heeft, moet constant op zijn tenen lopen want de Kreeft kan niet veel hebben.

See also:  Planeet Waar Het Glas Regent?

Welke sterrenbeelden botsen met elkaar?

Leeuw met Schorpioen – Twee agressieve sterrenbeelden gaan meestal niet goed samen. Leeuw met Steenbok – Deze sterrenbeelden hechten waarde aan heel andere dingen. Dit kan voor problemen zorgen. Leeuw met Waterman – Deze sterrenbeelden hebben moeite om elkaar te begrijpen.

Hoe is de Waterman vrouw?

Ze zijn supersterren in out of the box denken en komen met ideeën waarvan anderen regelmatig zeggen dat ze dit nooit hadden kunnen bedenken (is waarschijnlijk nog waar ook). Vrienden vragen je graag om advies, omdat jij ze als geen ander van goede inzichten en oplossingen kan voorzien.

Wat doet een Waterman als ze boos zijn?

Je kunt behoorlijk boos worden

Dit is iets wat echt niemand achter de altijd vrolijke Waterman zoekt. Maar als jij boos bent dan lijkt er wel stoom uit je oren te komen. Het kan zomaar zijn dat bij jou de stoppen echt doorslaan en je dingen doet waar je spijt van hebt. Temperament dat heb je wel Waterman.

Welke sterrenbeelden gaan niet goed samen?

Leeuw met Schorpioen – Twee agressieve sterrenbeelden gaan meestal niet goed samen. Leeuw met Steenbok – Deze sterrenbeelden hechten waarde aan heel andere dingen. Dit kan voor problemen zorgen. Leeuw met Waterman – Deze sterrenbeelden hebben moeite om elkaar te begrijpen.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar in een relatie?

Welke sterrenbeelden passen het best bij elkaar?

 • Ram. Gaat het best samen met Leeuw en Boogschutter.
 • Stier. Gaat het best samen met Steenbok en Maagd.
 • Tweeling. Gaat het best samen met Waterman en Weegschaal.
 • Kreeft. Gaat het best samen met Vissen en Schorpioen.
 • Leeuw.
 • Maagd.
 • Weegschaal.
 • Schorpioen.
 • See also:  Hoe Breed Moet Een Wc Ruimte Zijn?

  Hoe maak je een Waterman man verliefd?

  Wil je een Waterman verleiden, wees dan om te beginnen zijn beste vriend. Doe dingen samen die vrienden samen doen en kijk hoe het zich ontwikkelt. Onafhankelijk als de Waterman is zal hij zich zo min mogelijk laten leiden door vrienden, familie en zijn geliefde.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.