Welke Space Scooter 6 Jaar?

De Space Scooter junior is er voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De absolute favoriet is de roze Space Scooter junior. Wij hebben het roze exemplaar in zowel de x360 als in de x580 versie. Kinderen leren op een makkelijke manier steppen en zijn nog in beweging ook.

Welke leeftijd Space Scooter?

Iedereen vanaf 8 jaar kan de Space Scooter gebruiken om lekker buiten te spelen als vrijetijdsbesteding. Lekker in de buitenlucht in beweging, niemand is immers te oud om buiten te spelen!

Wat is de beste Space Scooter?

Beste Space Scooter van 7 tot 8 jaar: Space Scooter X580

De Space Scooter X580 is geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar, maar als je als volwassene erop wilt rijden, kan dat ook als je niet meer dan 90 kg weegt. Het stuur is verlengbaar tot 107 cm en dat is dan ook prima voor een volwassene met een gemiddelde lengte.

Hoe hard kun je op een Space Scooter?

Hoe snel gaat een Space Scooter? Een Space Scooter of Step gaat ongeveer 10 a 15 kilometer per uur. Dit wil zeggen dat wanneer je gebruikmaakt van de (trap)pedaal je maximaal 15 kilometer in een uur kunt afleggen. Met een gewone step is dat waarschijnlijk maximaal 8 a 10 kilometer per uur.

Hoe duur kost een Space Scooter?

De Space Scooter is een soort step die vooruit gaat door te steppen en door de voetplank naar beneden te trappen. Ondanks dat ze zo’n 130 euro kosten zijn ze niet aan te slepen. In twee maanden tijd zijn er meer dan 50.000 verkocht.

See also:  Wat Is De Meest Leefbare Planeet In De Kosmos?

Welke Step kind 6 jaar?

Stuurhoogte

Leeftijd Bandensoort Stuurhoogte
3 jaar PU of lucht 63-81 cm
4 jaar PU of lucht 66-84 cm
5 jaar PU of lucht 66-100 cm
6-99 jaar PU of lucht 90-100 cm

Hoeveel kilo mag er op een space scooter?

Maximaal gewicht: 90 kg. De Space Scooter heeft een stoere zwarte kleur. De scooter is makkelijk in te klappen. Neem de Space Scooter overal mee naartoe.

Kan een space scooter achteruit rijden?

De space scooter gaat niet achteruit de handel voor aan stuu : 648773.

Wat is een space Step?

Een Space Scooter is een stoere step die je kunt voortbewegen door de voetplank naar voor en naar achter te bewegen. Space Scooters zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn er al voor kinderen vanaf drie jaar. Space Scooters zijn vaak inklapbaar waardoor ze gemakkelijk mee te nemen en op te bergen zijn.

Hoe schrijf je space scooter?

De Space Scooter Junior is voorzien van een cool design. De scooter is eenvoudig in te klappen zodat je deze makkelijk kan opbergen of meenemen op reis. De Space Scooter is geschikt tot een gewicht van ca. 60 kilogram.

Hoe maak je van een space scooter een step?

Het inklappen werkt niet voor iedere e-step hetzelfde, maar over het algemeen gaat dit als volgt:

  1. Pak het stuur vast en open het scharnier boven- of onderaan de stuurbuis;
  2. Trek het stuur naar achter totdat deze op het achterwiel rust;
  3. Klik het stuur vast op de daarvoor bestemde haak op het achterspatbord;

Hoe duur is een step?

De goedkoopste elektrische step kopen kun je al voor ongeveer 80 euro. Maar als je echt een goede elektrische step wil dan is een prijskaartje van 200 euro tot 600 euro realistischer. Met name actieradius, kwaliteit materiaal en motor, snelheid, gewicht en aanvullende functies zijn belangrijk.

See also:  Wanneer Is Het Volle Maan 2022?

Hoe vouw je een step open?

Om je step open te vouwen of dicht te klappen zit er aan de onderkant van het stuur een hendel. Deze hendel dient als sluitmechanisme. Om hem te gebruiken hoef je de hendel alleen open te klappen.

Waar kan ik Space scooter kopen?

Space Scooters koop je online bij Intertoys!

Leave a Comment

Your email address will not be published.