Welke Space Scooter?

De Space Scooter wordt aangedreven door het unieke Pump & Go systeem. Hij is sneller en leuker dan een normale scooter of step, eenvoudiger in gebruik en compacter dan een fiets. Space Scooter is verkrijgbaar in drie modellen: de Junior X360 voor leeftijden 4 t/m 7 jaar en de X580 voor leeftijden vanaf 8 jaar.

Wat is de beste Space Scooter?

Beste Space Scooter van 7 tot 8 jaar: Space Scooter X580

De Space Scooter X580 is geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar, maar als je als volwassene erop wilt rijden, kan dat ook als je niet meer dan 90 kg weegt. Het stuur is verlengbaar tot 107 cm en dat is dan ook prima voor een volwassene met een gemiddelde lengte.

Hoeveel kilo mag er op een Space Scooter?

Maximaal gewicht: 90 kg. De Space Scooter heeft een stoere zwarte kleur. De scooter is makkelijk in te klappen. Neem de Space Scooter overal mee naartoe.

Hoe hard kun je op een Space Scooter?

Hoe snel gaat een Space Scooter? Een Space Scooter of Step gaat ongeveer 10 a 15 kilometer per uur. Dit wil zeggen dat wanneer je gebruikmaakt van de (trap)pedaal je maximaal 15 kilometer in een uur kunt afleggen. Met een gewone step is dat waarschijnlijk maximaal 8 a 10 kilometer per uur.

Wat is een space step?

Een Space Scooter is een stoere step die je kunt voortbewegen door de voetplank naar voor en naar achter te bewegen. Space Scooters zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn er al voor kinderen vanaf drie jaar. Space Scooters zijn vaak inklapbaar waardoor ze gemakkelijk mee te nemen en op te bergen zijn.

See also:  Space Scooter Junior Welke Leeftijd?

Kan een space scooter achteruit rijden?

De space scooter gaat niet achteruit de handel voor aan stuu : 648773.

Hoe maak je van een space scooter een step?

Het inklappen werkt niet voor iedere e-step hetzelfde, maar over het algemeen gaat dit als volgt:

  1. Pak het stuur vast en open het scharnier boven- of onderaan de stuurbuis;
  2. Trek het stuur naar achter totdat deze op het achterwiel rust;
  3. Klik het stuur vast op de daarvoor bestemde haak op het achterspatbord;

Hoe vouw je een step open?

Om je step open te vouwen of dicht te klappen zit er aan de onderkant van het stuur een hendel. Deze hendel dient als sluitmechanisme. Om hem te gebruiken hoef je de hendel alleen open te klappen.

Hoe duur is een step?

De goedkoopste elektrische step kopen kun je al voor ongeveer 80 euro. Maar als je echt een goede elektrische step wil dan is een prijskaartje van 200 euro tot 600 euro realistischer. Met name actieradius, kwaliteit materiaal en motor, snelheid, gewicht en aanvullende functies zijn belangrijk.

Hoe schrijf je space scooter?

De Space Scooter Junior is voorzien van een cool design. De scooter is eenvoudig in te klappen zodat je deze makkelijk kan opbergen of meenemen op reis. De Space Scooter is geschikt tot een gewicht van ca. 60 kilogram.

Hoe hard mag een 45 km scooter?

Op de rijbaan is de maximumsnelheid 45 kilometer per uur. Op het fiets/bromfietspad buiten de bebouwde kom is de maximumsnelheid 40 kilometer per uur. Op het fiets/bromfietspad binnen de bebouwde kom is de maximumsnelheid 30 kilometer per uur.

See also:  Wanneer Nieuwe Maan?

Hoe hard mag een 50cc brommer?

Bromfietsen van klasse B zijn alle voertuigen met twee of drie wielen met een maximale cilinderinhoud van 50 cc of een elektrische motor waarvan de maximumsnelheid 45 km/u is.

Hoe hoog mag je je scooter opvoeren?

Met een meetcorrectie van 5km/u erbij mag je bromfiets maximaal 50 km/u halen tijdens de test. Je krijgt dan eerst alleen een boete. Maar geeft de meting aan dat je scooter of brommer sneller kan dan de maximale constructiesnelheid plus 15 km/u, dan kan ook de scooter in beslag worden genomen.

Hoe hard mag een scooter met een blauw kenteken?

Als u een brommer met een blauw kenteken heeft, heeft deze een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Een voorbeeld van een brommer met een blauw kenteken is bijvoorbeeld een snorfiets of snorscooter. Op een snorfiets of snorscooter is het dragen van een helm niet verlicht.

Leave a Comment

Your email address will not be published.