Malva Therapie

Malva Therapie

Malva Therapie houdt in dat een klacht, ziekte of probleem vanuit een holistisch perspectief wordt bekeken. Oftewel: er wordt verder gekeken naar achterliggende energetische oorzaken, zielkundige oorzaken.
Er wordt behandeld middels de energiesystemen van het menselijk lichaam te weten de aura, chakra’s en meridianen. Het is dus een natuurlijke geneeswijze waarbij energie wordt overgedragen aan de cliënt.
Daarbij krijgt het stoffelijke lichaam ook de nodige aandacht door het geven van massage. Het is alom bekend dat massages een heilzame werking hebben.
Maar een Malva Therapeut is geschoold in massages die veel verder doorwerken dan alleen uw stoffelijke lichaam. Ze oefenen invloed uit op uw lichaam, uw geest en de ziel die u bent.

egogenesis

Het aangebodene omvat onder andere: chakra, aura en meridiaanbehandelingen, energetische, lichaamsgerichte en dieptemassages, magnetiserende en haptonomische behandelingen, licht en kleurentherapeutische behandelingen,

Ankh en Kosmische Schijfbehandelingen, regressiemethodieken en reinigings- en zielkundige behandelingen. Omdat de onder Malva Therapie vallende therapievormen en behandelmethoden zowel curatief (genezend) als palliatief ( pijnstillend/verzachtend) werkzaam zijn, maar ook een preventief effect hebben, wordt de doelgroep niet beperkt tot de mens met een ziekte of klacht.

Ook voor begeleiding van ontwikkelingprocessen (mentaal, spiritueel, lichamelijk) kan men op mij beroep doen op als Malva Therapeut.