Pancha Karma

Pancha Karma

Pancha karma zo wordt in ayurveda een bijzonder intensieve en tegelijk uiterst zachte inwendige zuiveringskuur genoemd. Het is een woord uit het Sanskriet en betekent ‘vijf handelingen’.

De Maharishi Ayurveda gebruikt de volgende toepassingen om u van schadelijke stoffen te ontdoen : Een synchrone massage van het hele lichaam, voorhoofdsbehandeling, kruidenvoetbad, ayurvedisch klisma waarbij ook de ogen en de neus slijmvliezen gereinigd worden.

Deze behandelingen, die volledig op elkaar afgestemd zijn, leiden tot een diepgaande en langdurige reiniging van het lichaam. Het resultaat is evenwicht tussen de functies van lichaam en geest, dat een gevoel van harmonie en nieuwe energie geeft.

De Maharishi Ayurveda kan u vinden in verschillende gezondheidscentra in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De naam staat wereldwijd garant voor echtheid en hoogste kwaliteit.

Wij bieden deze massage therapie aan huis, in uw eigen comfortabele vertrouwde zone, zodat u volledig van het healing effect kunt genieten
Dieet Consultatie Advies Rapport
Supplement-combinaties met vezels, vitamines, kruiden en mineralen.
Er zijn verschillende pakketten op de markt die veilig zijn en gemakkelijk te gebruiken.
Een therapie waarbij men één dag per week enkel op water leeft, een gebruik dat men terugvind in veel traditionele of primitieve culturen.
Hieronder een model uit India om u meer inzicht te geven.