Symbolisme en Archetypes

Symbolisme en Archetypes

Het concept van het symbool is krachtig.
Symbolen staan ​​om ons heen, ze helpen de wereld om ons heen te vormen en vormen, omdat wij degene zijn die symbolen geven aan de symbolen, andersom niet. Een stopteken is een stopteken, omdat we een zeshoekige vorm hebben gecreëerd die betekent dat u uw voertuig moet stoppen.

Als we dat symbool van het stopteken niet hadden, laten we gewoon zeggen dat we meer problemen zouden hebben dan we nodig hebben … Als je rond je kamer kijkt, zie je nu dat je omringd wordt door symbolen die je definitie en betekenis geeft aan jouw alledaagse leven. Uw eetkamertafel, een stoel, een bureau, uw koffiekopje, dit zijn allemaal symbolen die betekenis geven aan hoe we ze in ons leven gebruiken.

Het leven is gemaakt van eindeloze symbolen, dezelfde symbolen die je in een droom tegenkomt. Hoe zijn de droomsymbolen en symbolen die je in het dagelijkse leven gebruikt, dan anders?
Naast het feit dat er een bestaat en er ook misschien een niet bestaat, zijn ze in feite niet zo anders dan de manier waarop je bewustzijn ze waarneemt.

Als je in de droomstaat bent, Beschouw je dan dat bos waar je doorloopt of de persoon waarmee je in je droom mee praat, dan dat ze nep zijn?
Nee op dat moment ben je blatant, (ik ken geen ander nederlands woord) in je R.E.M.
Rapid Eye Movement, dit betekend dat je Slaapt in je onderbewustzijn en droomt in deze wereld die je hebt gecreëerd.

Maar als je wakker word, was het maar een droom en alles was toch echt niet of was het wel ?
De symbolen die je toegeschreven hebt aan de droom, voelde me zeker echt op het moment, maar de wereld zelf lijkt nu op een verre herinnering of een fabricage van je onderbewustzijn.
Zijn de symbolen in de droom of de symbolen in jouw eigen leven nu heel anders?
Je geeft nog steeds betekenis aan hen in je droom, net zoals je betekenis geeft aan de symbolen die je in je dagelijkse bestaan ​​gebruikt in de wakker werkelijkheid, hoe zijn ze op afstand anders?
Denk eraan, ze zijn helemaal niet zo veel anders, de kracht van de symboolregels bestaat uit hoe we de wereld om ons vormen en vormen.

Dit zijn allemaal symbolen die we projecteren met onze gedachten en acties.
Symbolisme is krachtig, daarom gebruiken de oude shamanen totems en geesten in hun werk in de andere werelden.
Het is ook waarom symboliek in de literatuur zo belangrijk is.

Het helpt om betekenis te beschrijven, het geeft ons een textuur en verpersoonlijking naar de definitie die we proberen te waarnemen door ons te helpen visualiseren van een beeld in onze geest. Het zelfde concept van woorden geeft zelf een symbool voor het visualiseren van wat je wilt zien, voelen, horen, proeven en aanraken in je gedachten van je verbeelding.

Als je wakker wordt, begint je te zien hoe meer en meer van deze symbolen in je eigen realiteit vorm krijgen.
Deze wereld bestaat uit symbolische voorbeelden van alles in ons leven.
We leven helemaal in een wereld van diepe symboliek en archetypes.
Deze archetypen beïnvloeden onze communicatie en zijn gericht op ons verleden leven.

Alles is symbool, alles is mythe. We verhuizen heel veel als een droom in een droom binnen verschillende parallelle universes.
Deze symbolen fungeren als trigger responsen in ons onderbewuste membraan.
Daarom beginnen veel mensen die wakker worden, deze subtiele energiesymbolen op te merken, de meest voorkomende, maar er zijn symbolen overal bij.

Ze zijn veel meer dan alleen nummers, ze zijn dingen, dieren, tekens, synchroniciteiten, deja vu ervaringen en willekeurige gebeurtenissen tussen vreemden.
Al deze symbolen zijn voor uw eigen persoonlijke ontwikkeling en innerlijke genezing.

De archetypes zijn zeer invloedrijk en worden gebruikt als katalysatoren voor onze eigen kracht van ontwaking.
Wij zijn ALLE archetypes omdat we de essentie van alle archetypes in ons integreren.
We zijn ontelbare zielen en leefden talloze levens, maar dit zijn allemaal alleen etiketten en namen.
De archetypen zijn allemaal om ons heen.
Wij verbeelden ze binnen in ons, dus echt ‘menselijk’ is gewoon een titel als alles, net zoals uw naam betekent wie jij bent.